СБУ: Бойовики готують чергові провокації проти ОБСЄ

СБУ: Бойовики готують чергові провокації проти ОБСЄ
Місія ОБСЄ

Бойовики заявили, що СБУ готує акції проти ОБСЄ на адмінкордоні з окупованим Кримом

Служба безпеки України заявляє, що не займається провокаціями. Тому заяви представників терористичної організації «ЛНР/ДНР» щодо підготовки українськими спецслужбами акції проти спостерігачів ОБСЄ на адміністративному кордоні з АР Крим не витримують жодної критики. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«За оперативною інформацією, у районі Красноперекопська у повній готовності знаходиться знімальна група російського пропагандистського каналу Life.ru. Тому не виключено, що подібні фейкові заяви бойовиків – це підготовка до чергових провокацій проти представників міжнародної організації», - зазначають у СБУ.

Служба безпеки нагадує, що всередині квітня на тимчасово окупованій частині Луганщини на міні підірвалася машина СММ ОБСЄ. «За старою звичкою терористи звинуватили Україну, хоча майже одразу стало відомо, хто насправді заклав вибухівку», - підкреслюють у СБУ.

24 червня так званий «міністр держбезпеки ЛНР» Олександр Басов заявив, що згідно з отриманою «оперативною інформацією» Україна зайнята підготовкою провокаційних дій на адресу спостерігачів СММ ОБСЄ, розташованих поблизу кордонів з Кримом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: