СБУ викрила інформаційну мережу бойовиків «ДНР»

СБУ викрила інформаційну мережу бойовиків «ДНР»
Фото ria.ru

Бойовики використовували дані від інформаторів для планування і здійснення терактів, а також обстрілу сил АТО

Служба безпеки України спільно з поліцією ліквідувала в зоні проведення антитерористичної операції розгалужену інформаційну мережу бойовиків самопроголошеної «Донецької народної республіки». Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Керівником інформаторів була колишня мешканка Торецька Олена Чайковська (Гейшторова). Зараз вона проживає на тимчасово окупованих територіях Донбасу і веде підривну діяльність проти України на користь російських спецслужб і терористів ДНР.

Українські спецслужби затримали в Торецьку члена інформмережі, який протягом грудня 2014 - липня 2015 добровільно через соціальні мережі передавав бойовикам дані військового характеру.

Інший затриманий житель Торецького району до останнього часу збирав і передавав терористам інформацію про переміщення і місця дислокації українських військових.

Як йдеться у повідомленні, ці відомості використовувалися бойовиками для планування і здійснення терористичних актів, а також обстрілу сил АТО. Поліція відкрила кримінальні справи щодо «сприяння учасників злочинних організації» і «участі в терористичній організації».

Наразі обирається міра запобіжного заходу затриманим зловмисникам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: