СБУ обіцяє оприлюднити імена причетних до запланованої РФ спецоперації

СБУ обіцяє оприлюднити імена причетних до запланованої РФ спецоперації
Співробітники СБУ

Стосовно цих осіб збираються матеріали з метою подання до суду

Служба безпеки України має план протидії намаганням Російської Федерації дестабілізувати ситуацію в Україні з метою проведення дострокових парламентських виборів. Про це повідомив на брифінгу керівник департаменту СБУ Анатолій Дублик.

«Ми маємо план протидії, тісно співпрацюємо з усіма правоохоронними органами, і цей план дієвий. Ми працюємо цілодобово», - підкреслив Дублик.

Він також зауважив, що СБУ відомі прізвища причетних до запланованих РФ дестабілізаційних акцій, проте вони не оприлюднюються, оскільки стосовно цих осіб збираються матеріали з метою подання до суду.

«Всі прізвища ви з часом почуєте», - запевнив представник СБУ.

Дублик наголосив, що ніхто не забирає у людей право виходити на мітинги, однак СБУ не дасть змоги використовувати мирні зібрання для дестабілізації ситуації в Україні на користь Російської Федерації.

Раніше на брифінгу Дублик заявив, що з 15 по 25 листопада Росія запланувала провести в Україні спецоперацію «Шатун» з метою внутрішньої дестабілізації ситуації в країні і проведення дострокових парламентських виборів. Зокрема, вони розпочнуться з мітингів банківських вкладників. За словами Дублика, організатори мають на мету підготувати відповідну картинку до 24 листопада, коли на саміті Україна-ЄС вирішуватиметься питання щодо запровадження безвізового режиму для України.

Як повідомлялося, Росія запланувала з 15-го по 25 листопада провести спецоперацію «Шатун» з метою внутрішньої дестабілізації ситуації в Україні і проведення дострокових парламентських виборів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: