СБУ обшукує мерію Львова: підозрюють в аферах з нерухомістю

СБУ обшукує мерію Львова: підозрюють в аферах з нерухомістю
Львівська мерія

Обшуки у департаменті економічного розвитку Львівської міської ради відбуваються через масштабну аферу з комунальною нерухомістю у Львові - СБУ

Служба безпеки України проводить обшуки в департаменті економічного розвитку Львівської міськради через можливі афери з комунальною власністю.

Про це повідомляє видання Zaxid.net.

У повідомленні йдеться, що обшуки у департаменті економічного розвитку Львівської міської ради відбуваються через масштабну аферу з комунальною нерухомістю у Львові.

«Проведення обшуку зумовлене необхідністю виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, щодо об’єктів нерухомого майна у м. Львові, які незаконним шляхом вибули із комунальної власності», - зазначається в ухвалі суду.

im-151958_01

im-112978

Раніше у прес-центрі Львівської міської ради повідомили, що у департаменті економічного розвитку та управлінні комунального майна тривають обшуки та вилучення документів.

Також ЗМІ повідомляють, що буде проводитися перевірка у заступника міського голови з фінансово-економічних питань ЛМР Геннадія Васьківа. Він є головою комісії, створеної відповідно до розпорядження міського голови, яка вивчає факти незаконного відчуження значної кількості об’єктів комунального майна у місті. Тим часом цю інформацію у міськраді не коментують.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: