СБУ оголосила винагороду за інформацію про обстріл консульства Польщі

СБУ оголосила винагороду за інформацію про обстріл консульства Польщі
СБУ видасть премію інформатору

Служба безпеки звертається до громадян, які володіють корисною для слідства інформацією

СБУ пропонує 25 тисяч гривень за інформацію про вибухи у Генеральному консульстві Польщі у Луцьку. Про це повідомляє СБУ.

Служба безпеки України звертається до громадян, які володіють корисною для слідства інформацією за фактом вибуху 29 березня у приміщенні Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку.

СБУ пропонує гарантовану винагороду у розмірі 25 тисяч гривень за достовірні дані, що посприяють у розкритті резонансного злочину.

У СБУ пропонують звертатися за контактним телефоном УСБУ у Волинській області: (097)7-911-911.

Як повідомлялося, 29 березня вночі невідомі обстріляли приміщення Генерального консульства Польщі у Луцьку. У приміщенні працюють представники СБУ та слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили, що постріл було здійснено з гранатомета. На щастя, ніхто не постраждав.

Міністерство закордонних справ Польщі викликало на розмову посла України в Польщі Андрія Дещицю у зв'язку з обстрілом з гранатомета Генерального консульства РП у Луцьку.

Глава МЗС України Павло Клімкін обурений провокацією проти Генконсульства Польщі.

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронцям терміново вжити всіх заходів для розслідування цього інциденту і встановлення винних.

Служба безпеки України розглядає всі версії обстрілу Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку, в тому числі теракт. 

Мазовецький закордонний відділ департаменту з питань оргзлочинності і корупції Національної прокуратури Польщі розпочав власне слідство у справі обстрілу Генконсульства Польщі в Луцьку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: