СБУ просить жителів Чернігівщини бути пильними під час військових навчань Росії і Білорусі

СБУ просить жителів Чернігівщини бути пильними під час військових навчань Росії і Білорусі

Спільні навчання Росії і Білорусі пройдуть 14-20 вересня

Служба безпеки України закликає жителів Чернігівської області до пильності на час проведення білорусько-російських військових навчань «Захід-2017» на території Білорусі.

Як повідомила прес-група управління СБУ в області, спільні білорусько-російські військові навчання проводитимуться на території Республіки Білорусь упродовж 14-20 вересня.

Враховуючи прикордонне розташування регіону, управління СБУ в Чернігівській області закликало громадян бути уважними, не втрачати пильність та інформувати правоохоронців про підозрілих осіб, поведінка яких викликає насторогу.

«Особливу увагу слід звертати на тих, хто проявляє незрозумілий підвищений інтерес до військових об'єктів, будівель органів влади та управління, підприємств, об'єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей. У разі наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, або польотів безпілотних літальних апаратів, виявлення зброї чи вибухових пристроїв, залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби просимо повідомляти про це до управління СБ України в Чернігівській області», - говориться в повідомленні.

Підкреслюється, що інформація, яка надійде до Служби безпеки України, обов’язково буде перевірена.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: