СБУ проводить обшуки в будинку голови «Батьківщини» у Київській області

СБУ проводить обшуки в будинку голови «Батьківщини» у Київській області
голова Київської обласної організації партії «Батьківщина» Костянтин Бондарєв

У партії пов’язують цей обшук «з тиском на опозицію та, зокрема, останніми рішеннями Київської обласної ради, яку очолює представник «Батьківщини» Ганна Старикова»

Служба безпеки України проводить слідчі дії в будинку голови Київської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Костянтина Бондарєва.

Про це повідомила прес-служба «Батьківщини».

У партії стверджують, що 13 вересня, «близько 30 невідомих осіб у камуфляжній формі з нашивками СБУ вдерлися до будинку Бондарєва під Вишгородом».

Також у «Батьківщини» заявили, що до самого Бондарєва не пускають адвокатів.

У СБУ підтвердили, що в будинку голови партійного осередку проводяться слідчі дії і назвали статтю підозри.

«Зараз тривають активні слідчі дії в рамках кримінального провадження за статтею 190 Кримінального кодексу «Шахрайство», – сказала речниця СБУ Олена Гітлянська.

У партії пов’язують цей обшук «з тиском на опозицію та, зокрема, останніми рішеннями Київської обласної ради, яку очолює представник «Батьківщини» Ганна Старикова».

Раніше повідомлялося, що співробітники військової прокуратури проводять обшуки у квартирі члена фракції «Батьківщина» у Київраді Олександра Березнікова.

Прокурори наголошували, що слідчі дії жодним чином не пов’язані з депутатською чи політичною діяльністю Березнікова. ГПУ пояснила обшуки в депутата від «Батьківщини» розслідуванням діяльності «податкових майданчиків».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: