СБУ проводить обшуки в «Київавтодорі» – ЗМІ

СБУ проводить обшуки в «Київавтодорі» – ЗМІ

Слідчі дії можуть бути пов'язані з результатами нещодавньої перевірки Держаудитслужби, яка встановила завищення вартості дорожніх робіт у Києві на суму 11 млн грн

У столиці співробітники Служби безпеки України прийшли з обшуком до офісу комунальної корпорації «Київавтодор». Про це повідомляє видання 44.ua із посиланням на джерела в Київській міськдержадміністрації. Водночас у прес-службі СБУ «Главкому» не змогли ані підтвердити, ані спростувати цю інформацію.

За попередніми даними, слідчі дії можуть бути пов'язані з результатами нещодавньої перевірки Держаудитслужби, яка встановила завищення вартості дорожніх робіт у Києві на суму 11 млн грн.

За інформацією відомства, зокрема, підрядники «безпідставно збільшили обсяги виконаних робіт, внесли до актів виконаних робіт недостовірні відомості про використані матеріали, а також неправильно застосували норми і розцінки».

Як повідомлялося, Служба безпеки України викрила мережу російських спецслужб, яка займалася підготовкою диверсій та терактів у південних регіонах України. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: