СБУ спіймала на хабарі головреда інтернет-видання

СБУ спіймала на хабарі головреда інтернет-видання

Правоохоронці встановили, що головний редактор, який також є головою однієї з громадських організацій, вимагав від керівника філії державного підприємства п'ятсот доларів США

Співробітники СБУ спільно з поліцією та прокуратурою викрили на вимаганні хабара редактора інтернет-видання на Львівщині.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Правоохоронці встановили, що головний редактор, який також є головою однієї з громадських організацій, вимагав від керівника філії державного підприємства п'ятсот доларів США. У таку суму зловмисник оцінив припинення журналістського розслідування та непублікацію інформації про чиновника в інтернет-виданні», - наголошується в повіомленні.

«Суму в гривневому еквіваленті головний редактор отримав на банківську картку, після чого повідомив посадовцю, що підготовку матеріалу «замовили» конкуренти для його звільнення з посади. Співробітники спецслужби затримали головного редактора, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, після засідання ради громадської організації», - повідомляють в СБУ.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: