СБУ викрила на Київщині нарколабораторію з виготовлення амфетаміну

СБУ викрила на Київщині нарколабораторію з виготовлення амфетаміну
Щотижня наркоділки виготовляли та збували майже 300 грамів амфетаміну

Загальна вартість вилучених наркотиків та прекурсорів складає понад 1,5 млн гривень за цінами чорного ринку

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили у місті Васильків на Київщині нарколабораторію з виготовлення особливо небезпечної психотропної речовини - амфетаміну.

Як повідомляє прес-служба СБУ, правоохоронці встановили, що незаконне виробництво психотропів організували мешканці міста Васильків у орендованому дачному будинку. За інформацією спецслужби, лабораторія діяла півроку.

«Щотижня наркоділки виготовляли та збували майже 300 грамів амфетаміну. Клієнтами зловмисників були дрібні наркодилери та відвідувачі місцевих розважальних закладів», - йдеться у повідомленні.

Співробітники СБУ затримали чотирьох зловмисників у середмісті Василькова під час спроби збуту чергової партії психотропів. Під час проведення санкціонованих обшуків за місцями проживання наркоділків, правоохоронці вилучили обладнання, прекурсори та хімічні речовини для виготовлення амфетаміну, майже п'ятнадцять кілограм канабісу. 

Загальна вартість вилучених наркотиків та прекурсорів складає понад 1,5 млн грн за цінами чорного ринку. Відкрито кримінальне провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України.

Одному з організаторів вже оголошено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. 

Нагадаємо, у вівторок, 19 вересня, в Умані Черкаської області співробітники поліції України спільно з поліцією Ізраїлю затримали хасидів-наркокур’єрів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: