СБУ викрила шахраїв, які переписували на себе нерухомість у держреєстрах

СБУ викрила шахраїв, які переписували на себе нерухомість у держреєстрах
Затримання одного із шахраїв у Миколаєві

Під час обшуків співробітники СБУ вилучили у фігурантів справи 43 паспорти громадян України з ознаками підробки

На Миколаєвщині СБУ викрила банду шахраїв, які незаконно переоформлювали в держреєстрах нерухомість та інше майно.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Зазначається, що мешканець Миколаєва разом із двома спільниками організував підроблення документів на осіб з малозабезпечених верств населення, паспортні дані яких вносилися до електронних реєстрів. У такий спосіб зловмисники нелегально переписували права власності на рухоме та нерухоме майно громадян.

Зокрема, зловмисники «змінили» власників декількох об’єктів, один із яких перебуває у комунальній власності. Незаконно переоформлене майно ділки надалі перепродавали.

Трьох зловмисників затримали в Миколаєві. Під час обшуків за місцями проживання та в автомобілях фігурантів справи співробітники СБУ вилучили 43 паспорти громадян України з ознаками підробки, ідентифікаційні коди та банківські картки, сім печаток, документи фіктивних підприємств, комп’ютерну та оргтехніку, на якій виготовляли фальшиві документи.

Відкрито провадження за ч. 3 ст. 190 Кримінального провадження України (шахрайство). Перевіряється можлива причетність до оборудки окремих держслужбовців і нотаріусів.

До слова, вчора Генеральна прокуратура спільно зі Службою безпеки України проводили обшуки у представництві ізраїльської фірми Benish GPS в Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: