СБУ встановила, де в Москві проживає екс-міністр доходів Клименко

СБУ встановила, де в Москві проживає екс-міністр доходів Клименко
Олександр Клименко

Клименко придбав елітно житло в центрі Москви

Співробітники Служби безпеки України встановили місце проживання колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка в Росії. Про це йдеться в тексті ухвали Печерського районного суду Києва від 10 листопада.

Суд розглянув клопотання адвоката екс-міністра Сергія Титаренка про скасування постанови Генеральної прокуратури про зупинення досудового розслідування від 26 лютого 2015 року.

Захист Клименко заявляє, що у нього немає статусу підозрюваного, а значить, розслідування вестися не може і кримінальну справу потрібно закрити, а не призупинити.

Генпрокуратура, у свою чергу, заявила, що Клименко було повідомлено про підозру належним чином.

У той же час, з 6 травня поточного року міжнародний розшук екс-міністра було призупинено на час проведення перевірки комісією Інтерполу.

«Згідно листа ГУ БКОП (Головного управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю) СБУ від 31 серпня 2016 року №14/15-18178 за оперативними даними встановлено, що Клименко з 2014 року по теперішній час проживає у Москві (РФ), де на вулиці Тверській придбав елітне житло, а також тимчасово перебував у Ростові-на-Дону, Сочі (обидві - РФ) і тимчасово перебував у Ялті (АР Крим)», - сказано в тексті судового рішення.

Крім того, правоохоронці повідомили, що здійснюються заходи, спрямовані на розшук Клименка в пунктах пропуску через державний кордон України з метою його затримання і доставки в суд.

Враховуючи дану інформацію, суд вирішив відмовити захисту екс-міністра і не скасував постанову про припинення розслідування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: