СБУ: Зібрано достатньо доказів російської агресії проти України

СБУ: Зібрано достатньо доказів російської агресії проти України

Українськими силовиками доведені факти вчинення злочинів російськими військовими на території України, заявив Тандіт

Україна зібрала достатньо доказів участі російських військових у збройному конфлікті на Донбасі. Про це заявив радник голови СБУ Юрій Тандіт, коментуючи можливість звернення України до міжнародного трибуналу з даного питання.
Зокрема, силовиками доведені факти вчинення злочинів російськими військовими на території України.
«Я можу підтвердити, за запитом президента ми зберемо достатньо доказів участі російських військ у неоголошеній війні, докази злочинів, які вони скоїли на нашій території. Перспектива завжди буде, тому що ми будемо свідчити лише про те, що на нашій території діє сусідня держава як ворог, як вбивця. У нас багато доказів по Іловайській справі, які свідчать про те, що на нашій території незаконно воює сусідня держава», - сказав Тандіт в ефірі телеканалу «112 Україна».
Підготовкою доказової бази, за його словами, займається кілька структур. «Є кілька структур, які займаються, в тому числі військова прокуратура, ми (СБУ. - Ред.) лише виконуємо доручення, у нас достатньо доказів», - пояснив він.
Нагадаємо, президент України Петро Порошенко заявив, що Україна буде звертатися до міжнародного трибуналу у зв'язку з агресією Російської Федерації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: