СЦКК: на донецькому напрямку можливі серйозні провокації бойовиків

СЦКК: на донецькому напрямку можливі серйозні провокації бойовиків
Бойовики на Донбасі

Терористи можуть вдатися до провокацій та терактів у населених пунктах

Бойовики на Донбасі можуть вдатися до серйозних провокацій і навіть терактів у населених пунктах на донецькому напрямку, щоб зірвати «хлібне перемир’я».

Про це у середу ввечері повідомили у прес-центрі штабу АТО з посиланням на заяву української сторони Спільного центру контролю та координації (СЦКК). 

Українська сторона СЦКК повідомляє про обстріл з боку НЗФ ОРДО мирного населеного пункту поблизу лінії розмежування сторін, незважаючи на проголошене 24-го червня перемир’я.

«Під час обстрілу позицій сил АТО в районі Красногорівки близько 15:00 під вогонь бойовиків потрапили житлові квартали населеного пункту.  Один з боєприпасів розірвався на пришкільній території, в безпосередній близькості від будівлі Красногорівської загальноосвітньої школи №1 у мікрорайоні Сонячний», - повідомили в СЦКК.

Згідно з повідомленням, бойовики можуть вдатися до провокацій та терактів у населених пунктах як на території, підконтрольній уряду України, так і на території ОРДО.

«Дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей», - заявили в СЦКК.

За даними штабу АТО, житловий квартал Красногорівки було обстріляно зі 120-мм міномету.

Нагадаємо, у вівторок, 27 червня, у Донецької області був підірваний автомобіль зі співробітниками СБУ. Під час виконання службових обов’язків загинув співробітник СБУ полковник Юрій Возний

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: