Семенченко розповів, яке у нього насправді військове звання

Семенченко розповів, яке у нього насправді військове звання
Семен Семенченко

Нардеп подав заяву щодо свого звання до Верховного суду, нині чекає на призначення дати засідання.

Народний депутат Семен Семенченко стверджує, що має військове звання «капітан», пише «Цензор»

« Поясню чому. Згідно із законом, позбавити військового звання можна або за вироком суду, або в порядку дисциплінарного стягнення. Щодо мене не було ані вироку суду, ані дисциплінарного стягнення. Більш того, я нагороджений орденом Богдана Хмельницького, у мене маса медалей областей і міст, які ми звільняли, я нагороджений почесним знаком за заслуги в Нацгвардії, зброєю від Авакова, зброєю від СБУ», - зазначив він.

За словами Семенченка, Генштаб «винайшов інноваційний спосіб» позбавлення його звання. «Вони повідомляють, що до наказу про присвоєння мені звання внесли інформацію неправильно. Нібито через те, що у мене немає документів в картотеці. Хоча з картотеки документи, наприклад, могли витягнути! Будь-яка справа може бути взята і викинута просто по команді Муженко (начальник Генштабу Віктор Муженко, - «Главком»). Вони роблять таку штуку: вносять зміни до наказу заднім числом і повідомляють, що слово «майор» тепер потрібно вважати словом «капітан», а слово «капітан» - вважати словом «рядовий».

Нардеп також стверджує, що історія із позбавленням його звання - це помста президента Петра Порошенка. «Порошенко дав команду, Аваков кивнув гривою, виконавцем є заступник начальника Національної гвардії, який відповідає за кадри, Сподар. Він же «кришував» всі спроби розвалити батальйон, координував «лайнометів» і так далі», - уточнив він.

Семенченко також додав, що подав заяву щодо свого звання до Верховного суду, нині чекає на призначення дати засідання.

Як раніше повідомлялось, Семенченко не має документів про закінчення будь-яких навчальних закладів. Так, за його словами, він закінчив Севастопольський технічний університет за спеціальністю «фінансист», однак диплом не отримав. Крім того, дипломну роботу у ВДІКу він не захищав. Ба більше - документа про наявність середньою освіти у Семенченка на руках теж немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: