Семерак розповів, як вирішується проблема львівського сміття

Семерак розповів, як вирішується проблема львівського сміття
Остап Семерак

Вже розроблено план швидких дій щодо вивезення сміття зі Львова

Міністр екології і природних ресурсів Остап Семерак під час години запитань до уряду у Верховній Раді запевнив, що план дій для того, аби швидко вирішити проблему зі сміттям у Львові, вже існує.

«Вчора відбулося засідання надзвичайної техногенної комісії в Києві, де були розроблені швидкі дії, щоб швидко вивезти сміття зі Львову», - сказав він у відповідь на запитання нардепа Надії Савченко.

Семерак також зазначив, що на тлі сміттєвої проблеми у Львові вперше за 25 років Мінприроди у співпраці з Міністерством економіки і Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства разом із міжнародними партнерами підготували нову стратегію у поводженні з відходами в усій Україні.

Очільник відомства також додав, що цього тижня у Львові відбулося виїзне засідання зі «сміттєвої кризи, яке очолив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Нагадаємо, Зубко заявив, що відсьогодні у Львові розпочнеться вивезення сміття.

Раніше Садовий визнав свою провину в тому, що зараз місто перебуває у критичному стані через сміття.

У Львові, з огляду на накопичення сміття та підвищення температури повітря, надзвичайно високий ризик спалаху кишкових інфекцій.

Читайте також матеріали: Олег Березюк: президент і прем’єр побачили cвіжі рейтинги, і сміттєва проблема знову загострилась та Очільник Львівщини Олег Синютка: Терпець в людей уривається - вони виносять сміття на дороги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: