Шкіряк: Паралелі між вбивством Гонгадзе і Шеремета - це нісенітниця

Шкіряк: Паралелі між вбивством Гонгадзе і Шеремета - це нісенітниця

Спільне тільки те, що обидва журналісти, зазначив Шкіряк.

Порівняння вбивства журналіста Гонгадзе та Шеремета не мають під собою жодних підстав. Таку думку висловив радник міністра МВС Зорян Шкіряк в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Паралелі з вбивством Гонгадзе - це абсолютна нісенітниця, яка взагалі не має жодних паралелей і будь-яких підстав. Тому, я думаю, що оті, як раз, хто такі паралелі проводять, це відверта, чиста спекуляція і популізм. Спільне там є, можливо, там журналіст і там журналіст, можливо, Притула, але там було зовсім інше, там злочин скоювали безпосередньо за керівництва держави тодішнього, і ті, хто його скоював, намагалися приховати цей злочин. Тут здійснений злочин з особливим цинізмом,і абсолютною відкритістю», - сказав Шкіряк.

За його словами, наразі відпрацьовується кілька основних версій.

«Я знаю, що є вже скажімо так, супутні версії, які випливають з трьох основних», - зазначив радник міністра МВС.

Зорян Шкіряк також прокоментував скріншоти з раніше опублікованого відео, які сьогодні оприлюднили деякі ЗМІ із поміткою, що там зображені можливі підривники автомобіля із Павлом Шереметом.

«Те, що ці фото сьогодні опублікували, як і раніше відео, безумовно, я тільки можу підтвердити автентичність, але я думаю, що найголовніше сьогодні, що потрібно розуміти, що для того, щоб слідство було ефективним, необов’язково кожен день звітувати про дії слідчих та оперативників. Тому що окрім шкоди слідству, це не приносить нічого», - впевнений радник міністра.

Він також зазначив, що може запевнити в тому, що зараз найкращі фахівці Нацполіції, СБУ, активно підключилась ФБР, і робота ФБР вже дає свої результати», - зауважив Шкіряк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: