Штаб АТО зафіксував лише один обстріл українських позицій

Штаб АТО зафіксував лише один обстріл українських позицій

Єдиний обстріл наших позицій зафіксований вночі поблизу селища Водяне, що на Приморському напрямку

Протягом сьогоднішнього дня незаконні збройні формування тільки один раз порушили перемир'я, передає прес-центр штабу АТО.

«Упродовж сьогоднішнього дня у районі проведення АТО майже зберігався режим тиші. Єдиний обстріл наших позицій зафіксований вночі поблизу селища Водяне, що на Приморському напрямку. Тут російські окупанти близько години били з гранатометів та великокаліберних кулеметів», - поінформували у штабі.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко вважає за необхідне розмістити миротворчий контингент Організації Об'єданих Націй у зоні бойових дій на сході України. Про це він заявив під час виступу на Саміті Радбезу ООН.

Порошенко наголосив, що існують беззаперечні доказі присутності російських військових на Донбасі.

Під час свого виступу Порошенко продемонстрував кілька російських військових квитків, які належать як воякам, так і офіцерам цієї країни, які наразі знаходяться в українських в'язницях.

«3 роки російської агресії коштували Україні 10 тис. загиблих та 25 тис. поранених та 1,8 млн переміщених осіб», - зазначив президент.

Порошенко нагадав, що ще навесні 2015 року просив президента Радбезу ООН про розгортання миротворчої місії на сході України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: