Шуфрич порахував, що за три роки на Донбасі знайшли лише трьох російських військових

Шуфрич порахував, що за три роки на Донбасі знайшли лише трьох російських військових

Шуфрич: За три роки знайшли трьох російських військових

Фото: «Главком» / Станіслав Груздєв

Шуфрич не виключає присутності на Донбасі російських військових консультантів

Народний депутат від Опозиційного блоку Нестор Шуфрич упевнений, що за три роки військових дій на Донбасі було затримано лише трьох російських військових, і серед них Віктора Агеєва. Відповідна заява політика прозвучала в інтерв’ю «Главкому».

«За три роки знайшли трьох російських військових. Якщо за три роки знайшли двох заблукалих на кордоні і цього Агеєва, який незрозуміло, як туди потрапив…», - сказав він.

У той же час Шуфрич не виключає присутності на Донбасі російських військових консультантів.

«Казати, що там нема військових консультантів, я б не став. Але наскільки їх там багато? Судячи з того, що вони формують вже другу бригаду, повністю укомплектовану лише нашими…», - заявив він.

Зазначимо, за даними журналіста Юрія Бутусова, загальна чисельність російських військовослужбовців, які діють на окупованих територіях Донбасу, на сьогодні складає 5-6 тисяч осіб.

Нагадаємо, 7 липня начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко заявив, що на окупованих територіях Донецької та Луганської областей та анексованого Криму перебувають понад 30 тис. російських військових.

Як повідомлялося, Парламентська асамблея ОБСЄ прийняла резолюцію «Зміцнення взаємної довіри і співпраці заради миру і процвітання в регіоні ОБСЄ», в якій серед іншого, визнається, що «певні райони Донецької і Луганської областей» перебувають під контролем «російських гібридних сил».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: