Шуфрич розповів нові подробиці ДТП: Син не побачив пішохода

Шуфрич розповів нові подробиці ДТП: Син не побачив пішохода

Шуфрич запевняє, що син їхав на швидкості 60-75 км/год

Нестор Шуфрич-молодший, син народного депутата, не побачив 31-річного чоловіка на пішохідному переході біля клубу FreeДом у Києві, тому що уникав зіткнення з літньою жінкою і внучкою, які переходила дорогу.

Про це повідомив народний депутат Нестор Шуфрич.

«Я не хочу зараз говорити те, що він навіть на слідстві не говорив, але він не побачив Олексія, просто не побачив. Він уникав зіткнення на попередньому переході, там літня жінка з онучкою, як ми потім з’ясували, переходила дорогу. Він уникав зіткнення з ними, більш концентрувався на них і не помітив, як Олексій вийшов на інший перехід», – розповів народний депутат.

Також він додав, що згідно з відео він їхав на швидкості 60-75 км/год. Чи було це так точно встановлять експерти.

Раніше повідомлялося, що суд відпустив Шуфрича-молодшого на поруки батька.

На Шуфрича-молодшого поклали низку зобов'язань: прибувати на виклики прокурора та слідчих, повідомляти про зміну місця проживання, здати документи для виїзду за кордон.

Прокуратура просила суд призначити Шуфричу цілодобовий домашній арешт, щоб він не зміг уникати слідчих дій і впливати на свідків.

Нагадаємо, 26 серпня Нестор Шуфрич-молодший на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалого з численними травмами було госпіталізовано.

Постраждалому першу допомогу надав син головного рабина України Моше-Реувена Асмана Мендель Асман.

Як заявив народний депутат Антон Геращенко, синові нардепа Нестора Шуфрича щодо відкритої проти нього статті можуть призначити умовне позбавлення волі через відсутність проблем з законом і судимостей раніше.

У неділю ввечері стало відомо, що до лікарні у Києві прибули ізраїльські медики, які лікуватимуть потерпілого у ДТП, яке скоїв Нестор Шуфрич-молодший

У мережі були опубліковані відео з місця дорожньо-транспортної пригоди.

29 серпня поліція оголосила підозру Нестору Шуфричу-молодшому.

Читайте також інтерв’ю Нестора Шуфрича «Главкому» «Нестор Шуфрич: Студентський Майдан був розробкою Банкової».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: