Шуфрич розповів про свої стосунки з Льовочкіним та Ахметовим

Шуфрич розповів про свої стосунки з Льовочкіним та Ахметовим
За словами Шуфрича, зараз у нього «робочі» стосунки із Льовочкіним

Народний депутат розповів, що має «робочі» стосунки із Сергієм Льовочкіним

Народний депутат від Опозиційного блоку Нестор Шуфрич має «робочі» стосунки із іншим депутатом від цієї політсили Сергієм Льовочкіним, у то же час стосунки із бізнесменом Рінатом Ахметовим характеризує як «людські». Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив сам парламентар.

За словами Шуфрича, зараз у нього «робочі» стосунки із Льовочкіним. Політик розказав, як вони розвивались у часі.

«Були нормальні робочі стосунки, коли він (Льовочкін – ред.) був головою Адміністрації президента, а я – міністром. Потім в опозиції були різні емоції. В Опоблоці з Сергієм нема ніяких питань», - пояснив народний депутат.

Парламентар зазначив, що давно не спілкувався із Ахметовим, але не зважаючи на це має з ним «нормальні, людські» стосунки. Він додав, що «жорстко критикував» екс-прем’єра Арсенія Яценюка, «жорстко критикує» президента Петра Порошенка, тому намагається «не нав’язувати спілкування [із собою] через ставлення до [нього] влади».

Шуфрич, відповідаючи на уточнююче питання кореспондента, не думає, що став «токсичним товаришем» для Ахметова.

«Не думаю, що настільки все запущено. Просто давно не спілкувались. Він вітав мене з днем народження, дуже тепле вітання було. І це було останнє наше спілкування телефоном», - відповів політик.

У той же час Шуфрич відмовився відповідати на питання «Чи правильно ми розуміємо, що інтереси Ахметова роблять фракцію Опоблоку такою гнучкою в багатьох потрібних для влади питаннях?».

«Ухилятися від відповіді я теж умію, але не хочу. Просто скажу, що не буду відповідати на це запитання з поваги до своїх товаришів та з поваги до вас», - сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: