Швейцарія заарештувала 15 млн євро гарантій України на «Євробачення»

Швейцарія заарештувала 15 млн євро гарантій України на «Євробачення»
Євробачення-2017

Для з'ясування обставин Національна суспільна телерадіокомпанія України найняла юридичну фірму зі Швейцарії

Женевське управління примусового стягнення заборгованості ініціювало процедуру накладення арешту на 15 млнв євро гарантій України на проведення «Євробачення-2017». Про це повідомляє Перший національний.

«Для гарантування підготовки та проведення «Євробачення-2017» в Україні Європейській мовній спілці було надано фінансову гарантію в сумі 15 мільйонів євро як гарантію належного проведення «Євробачення». Міжнародний пісенний конкурс був успішно проведений в Україні, отже сума гарантії мала повернутись», - йдеться в повідомленні.

Проте Європейська мовна спілка (ЄМС) повідомила Національній суспільній телерадіокомпанії України (НСТУ), що Женевське управління примусового стягнення заборгованості ініціювало процедуру накладення арешту на суму цієї гарантії. У своєму офіційному листі до ЄМС це управління не повідомило про підстави накладення арешту і не вказало ініціатора цієї процедури.

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія повідомив: «Ми найняли юридичну фірму зі Швейцарії, оскільки потрібно з’ясувати всі обставини справи та визначити порядок застосування процедури накладення арешту відповідно до швейцарського законодавства». 

Читайте також статтю «Главкома» «Якою побачили Україну гості «Євробачення-2017»? Результати соцопитування»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: