Siemens програв Росії у суді по «кримських» турбінах

Siemens програв Росії у суді по «кримських» турбінах

Суд відмовився зобов’язати відповідача виконати забезпечувальні заходи

Арбітражний суд Москви відмовився арештувати чотири газотурбінних установки Siemens, як цього вимагав німецький концерн у якості забезпечувальних заходів в рамках відповідного позову. Про це йдеться на російському порталі «Електронне правосуддя».

Крім цього, суд відмовився заборонити російській компанії «Технопромекспорт» монтувати вказані турбіни.

У повідомленні сайту сказано, що рішення про відмову було винесене 18 серпня.

Сам розгляд позову Siemens по суті розпочнеться 18 травня.

Нагадаємо, німецький концерн Siemens подав до Арбітражного суду Москви позов проти компанії «Технопромекспорт» (структура «Ростех») і петербурзького спільного підприємства «Сіменс технології газових турбін».

У березні 2017 року німецький концерн Siemens заявив, що поставив чотири газові турбіни російському «Технопромекспорту», за контрактом, який був укладений до введення відповідних санкцій.

5 липня цього року Reuters повідомив, посилаючись на свої джерела, що компанія Siemens в обхід санкцій поставила до Криму газові турбіни для будівництва електростанції.

6 липня компанія Siemens заперечила, що поставила до окупованого Криму свої газові турбіни для будівництва електростанції. Пізніше Siemens заявила, що має намір через суд домогтися повернення своїх турбін, які за документами призначалися для теплоелектростанції Тамані, але до літа 2017 року виявилися в Криму. Москва заявляла, що в Криму знаходяться тільки турбіни російського виробництва з російських компонентів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: