Силовики затримали екс-керівника облавтодору, який тривалий час переховувався в окупованому Криму

Силовики затримали екс-керівника облавтодору, який тривалий час переховувався в окупованому Криму
СБУ затримала втікача

Чиновника підозрюють у розтраті майна у великих розмірах

На Харківщині Служба безпеки та поліція затримали колишнього керівника облавтодору, який протягом тривалого часу переховувався в окупованому Криму. Його підозрюють у розкраданні бюджетних коштів. Про це повідомив прес-центр СБУ.

Як зазначається, упродовж 2011–2013 років високопосадовець розкрадав гроші під час закупівлі паливно-мастильних матеріалів. Зокрема, у 2013 році він закупив «на папері» 32 тонни дизпального на 350 тисяч гривень і поступово списував його для приховування нестачі.

Після Революції гідності чиновник утік до Російської Федерації, очоливши на території анексованого Криму одне з дорожньо-експлуатаційних підприємств.

Під час в’їзду на територію України для відвідин родини зловмисника затримали.

Йому повідомили про підозру за ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, скоєне у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Двох працівників ДП «Харківський облавтодор», яких колишній керівник втягнув у протиправну діяльність, притягнули до кримінальної відповідальності, одного з них засудили.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: