Ситуація на арсеналі під Вінницею: досі є поодинокі вибухи

Ситуація на арсеналі під Вінницею: досі є поодинокі вибухи

Рятувальниками обстежено на наявність вибухонебезпечних предметів 12,6 тис. га території

Станом на 7 годину 2 жовтня на арсеналі поблизу Калинівки Вінницької області, де минулого тижня сталася пожежа з подальшими вибухами боєприпасів, відкритих осередків горіння немає, але досі спостерігається поодинока детонація боєприпасів. Про це повідомляє пре-служба ДСНС.

Зведеним піротехнічним загоном ДСНС обстежено на наявність вибухонебезпечних предметів 12,6 тис. га території. Продовжується виконання заявок від населення щодо виявлення підозрілих предметів. Усього з початку виконання робіт отримано 313 заявок, виконано – 309, виявлено та вилучено 547 вибухонебезпечних предметів.

До ліквідації надзвичайної ситуації залучено 1763 особи та 333 одиниць техніки.

Як повідомляв «Главком», в ніч на 27 вересня в селищі поблизу Вінниці сталися вибухи на складах з боєприпасами та зброєю.

Військова прокуратура внесла до ЄРДР відомості за фактом вчинення диверсії у місті Калинівка Вінницької області, де напередодні сталася пожежа на військових складах, загалом відпрацьовуються чотири основні слідчі версії вчинення кримінального правопорушення.

Військові експерти вказують на ознаки теракту у вибухах під Вінницею.

Збройні сили України посилили охорону військових об'єктів по всій країні. 

Президент Петро Порошенко звернувся до керівників Генпрокуратури, СБУ, Нацполіції з вимогою знайти і притягнути до відповідальності винних у трагедії в Калинівці Вінницької області.

Станом на ранок 30 вересня на території військового складу Міністерства оборони поблизу м. Калинівка у Вінницькій області спостерігається поодинока детонація боєприпасів.

Про перебіг подій на місці вибуху боєприпасів читайте тут.

Читайте також статтю «Главкома»: Провісники Апокаліпсиса. Що передувало вибухам у Калинівці і чому про це мовчить влада?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: