Ситуація у зоні АТО: бойовики знову активізували вогневі провокації

Ситуація у зоні АТО: бойовики знову активізували вогневі провокації
За минулу добу незаконні збройні формування 18 разів порушили перемир’я

Загалом, за минулу добу, незаконні збройні формування 18 разів порушили перемир’я

Доба що минула не стала повністю спокійною. Якщо з опівночі і до 18 години у зоні АТО спостерігалось відносне затишшя, то вже у вечірній час бойовики знову активізували вогневі провокації.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так після 18 години, на луганському напрямку, зі стрілецької зброї і гранатометів бандити обстріляли наші позиції в районі населених пунктів Новозванівка, Жовте, Новотошківське, Кримське.

На донецькому напрямку злочинці о 20 і 21.30 били з мінометів калібру 120 і 82 міліметри, гранатометів та великокаліберних кулеметів по опорних пунктах сил АТО неподалік Авдіївки. Щільним вогнем у відповідь наші бійці змусили противника припинити обстріли. Крім того, бандформування застосували гранатомети в районі шахти Бутівка, а по Луганському працювала ворожа БМП.

На маріупольському напрямку близько 20 та 22 години під ворожий мінометний вогонь потрапили позиції сил АТО у Красногорівці.

Загалом, за минулу добу, незаконні збройні формування 18 разів порушили перемир’я. У найбільш гострих ситуаціях, сили АТО відкривали вогонь у відповідь із великокаліберних кулеметів та гранатометів.

Нагадаємо, у попередні дні бойовики нарощували вогневі провокації і за добу в середньому фіксувалось до 30 випадків порушення перемир’я. 22 липня ж, у світлу пору доби, вздовж лінії розмежування було тихо. Два нічні обстріли наших позицій поблизу Кримського та Широкино були близько 2 ночі і характеризувались, як не прицільні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: