Ситуація в АТО: поранено трьох українських військових

Ситуація в АТО: поранено трьох українських військових

Втрат серед українських військових немає

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу, 18 жовтня 2017 року, в результаті бойових дій отримали поранення троє українських військовослужбовців, загиблих немає. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

«За минулу добу в результаті бойових дій загинули серед військовослужбовців Збройних сил України, на щастя, немає. Троє воїнів отримали поранення», - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, спецпредставник ОБСЄ в тристоронньої контактної групи Мартін Сайдик заявив, що протягом останнього тижня кількість порушень режиму припинення вогню в зоні АТО на Донбасі збільшилася на 5%. Сайдик зазначив, що напередодні настання холодного періоду особливо важливим в діяльності контактної групи стає забезпечення необхідних умов життя для цивільного населення.

«Це безперебійне електро - і водопостачання, можливість безперешкодного переміщення через лінію дотику і, безумовно, захист цивільного населення в умовах конфлікту», - сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: