Ситуація в районі АТО: з початку доби один військовий отримав поранення

Ситуація в районі АТО: з початку доби один військовий отримав поранення
Військові вогнем у відповідь примушували противника дотримуватись режиму тиші
Фото: Ministry of Defense of Ukraine / Flickr

Військовий отримав поранення внаслідок ворожої атаки поблизу Луганського

Сьогодні у районі проведення АТО обстановка не зазнала суттєвих змін. Бойовики продовжували обстріли українських позицій. Щоправда, ворог не застосовував міномети та інше важке озброєння. Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО.

За його даними, зранку на Донецькому напрямку російські окупанти двічі били з озброєння БМП по укріпленнях сил АТО у районі Зайцевого. Наші військові вогнем у відповідь примусили противника дотримуватись режиму тиші. А близько 11 години поблизу Луганського, під час обстрілу опорного пункту українських військ з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, отримав поранення один український воїн.

На Приморському напрямку загарбники застосовували стрілецьку зброю на підступах до Водяного і Павлополя. А великокаліберний кулемет противника вночі працював поблизу Мар’їнки.

Загалом від опівночі російсько-окупаційні угруповання 9 разів порушили перемир’я.

Нагадаємо, протягом минулої доби в зоні проведення АТО внаслідок ворожого обстрілу загинув один український військовослужбовець.

Вищевказаний боєць АТО загинув в суботу поблизу Новоолександрівки, що на луганському напрямку.

Минула доба у районі проведення АТО завершилась активізацією обстрілів українських позицій з боку противника. Якщо до 18 години кількість вогневих провокацій була незначною, то ввечері і вночі ворог відкривав вогонь на усіх напрямках, використовуючи, здебільшого, гранатомети і стрілецьку зброю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: