Ситуація в зоні АТО загострилася: один військовий загинув, двоє - поранених

Ситуація в зоні АТО загострилася: один військовий загинув, двоє - поранених

Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 28 разів порушили перемир’я

У районі проведення АТО наприкінці минулої доби обстановка дещо загострилась, проте залишилась контрольованою українською армією. Після 18 години бойовики активізували обстріли наших позицій на усіх напрямках, використовуючи при цьому міномети калібру 82 міліметри. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, найбільш гаряче було на приморському напрямку. Тричі з гранатометів і великокаліберних кулеметів російські найманці відкривали вогонь у районі Водяного. 7 мін калібру 82 міліметри бойовики випустили біля Мар’їнки. Також під ворожі обстріли потрапили наші укріплення на підступах до Павлополя, Талаківки, Гнутового.

Неспокійно було і на донецькому напрямку. З мінометів та озброєння БМП окупанти били по наших захисниках біля Зайцевого, з гранатометів двічі накривали Авдіївську промзону. А близько 21 години з гранатометів та кулеметів противник розпочав обстріл українських позиції неподалік шахти Бутівка. Наші бійці вогнем у відповідь примусили бойовиків до дотримання режиму тиші. На жаль, у результаті цього протистояння загинув один військовослужбовець сил АТО. 

На луганському напрямку після майже тижневого затишшя російські окупанти ввечері і вночі 6 разів з мінометів, різних видів гранатометів, стрілецької зброї били по наших опорних пунктах біля Кримського. 

Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 28 разів порушили перемир’я. Сили АТО 13 разів відкривали вогонь у відповідь. В результаті бойових дій один український військовий загинув, двоє отримали поранення.

Нагадаємо, впродовж вчорашнього дня в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі активність російсько-окупаційних угруповань була мінімальною. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: