Скандал у Миколаївській облраді: депутат назвав прапор України «бандерівським, з яким німців зустрічали»

Скандал у Миколаївській облраді: депутат назвав прапор України «бандерівським, з яким німців зустрічали»
Микола Скорий

Я комуніст, у мене є своя партія і свої прапори. Я не чіпаю ваш прапор і гімн, заявив депутат Микола Скорий

Депутат Миколаївської обласної ради від фракції «Нова держава» Микола Скорий образив прапор України, назвавши його «бандерівським, з яким німців зустрічали». Це сталося сьогодні під час засідання постійної депутатської комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та соціального розвитку села, пише видання «НикВести».

«Ви вибачте, коли я дивлюся на той бандерівський прапор, я його не рву, але ви мене повинні зрозуміти. То стріляли вони там, потім патріоти ці стояли, теж трималися за серце, а потім руку до сонця, ви знаєте цей жест. Не чіпайте мене. Ви хочете, щоб у вас був цей прапор – хай буде. Німців із цим прапором у Львові зустрічали. Я комуніст, у мене є своя партія і свої прапори. Я не чіпаю ваш прапор і гімн, якщо вам подобається – я не заперечую. Це ваш прапор. Це моя думка. Під ним німців у Львові зустрічали», – сказав Скорий.

У відповідь на це глава комісії Юрій Кормишкін одразу зробив зауваження депутату. «У мене питання до наших правоохоронних органів, адже постійно говоримо про сепаратизм. Він їсть хліб, дихає повітрям України, але не поважає Україну. Ця людина не поважає символи держави», – зазначив Кормишкін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: