Скандальний суддя Чаус втік у відпустку до 1 вересня

Скандальний суддя Чаус втік у відпустку до 1 вересня

Глава Дніпровського суду підписала заяву Чауса на відпустку до 1 вересня

Суддя Дніпровського районного суду Києва Микола Чаус пішов у відпустку. Глава Дніпровського суду Нелі Ластівка підписала заяву, яку Чаус передав через помічника.

«Микола Чаус передав через свого представника заяву на відпустку і глава суду його підписала», - розповіла керівник прес-служби Дніпровського суду Ольга Бовкун.

У прес-службі також уточнили, що Чаус пішов у відпустку до 1 вересня.

Крім того, Нелі Ластівка повідомила, що Чаус сьогодні вранці був у лікаря за станом здоров'я і про те, що не прийде на роботу повідомив через канцелярію суду.

Раніше «Главком» повідомляв, що Чаус сьогодні ще не виходив на роботу, не дивлячись на те, що в графіку розгляду справ на 10 серпня у нього заплановані 3 засідання. Згідно з графіком, сьогодні Чаус повинен був розглядати справи о 10:30, 12:00, 15:00. Однак на перших двох він не з'явився. «Суддя Чаус пропустив два судових засідання і поки не з'явився на роботу», - повідомили співробітниці прес-служби суду.

Напередодні НАБУ і САП викрили Миколу Чауса в отриманні 150 тисяч доларів хабара й вилучили речові докази. При цьому правоохоронці не змогли затримати суддю Чауса через його суддівський імунітет. Суддя Дніпровського райсуду Києва Микола Чаус вів кримінальні справи проти учасників Євромайдану, а також бізнесмена Юрія Іванющенка та екс-глави партії «Укроп» Геннадія Корбана. Як повідомив керівник САП Назар Холодницький,  На місці затримання судді Дніпровського районного суду міста Києва Миколи Чауса під час передачі хабара вилучено речовий доказ - банку з грошима.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: