Слідчий Фіскальної служби погорів на хабарі в 10 тисяч доларів

Слідчий Фіскальної служби погорів на хабарі в 10 тисяч доларів

Старший слідчий міжрегіонального Головного управління Державної фіскальної служби України - Центрального офісу з обслуговування великих платників податків - затриманий на отриманні хабаря у 10 тисяч доларів

Старший слідчий міжрегіонального Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) вимагав та отримав хабар у розмірі 10 тисяч доларів США.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Співробітниками Генеральної прокуратури і Служби безпеки України, згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, у четвер, 8 вересня, затриманий старший слідчий міжрегіонального Головного управління Державної фіскальної служби України - Центрального офісу з обслуговування великих платників податків.

Затриманий вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 10 тисяч доларів США від директора товариства за повернення раніше вилучених документів і матеріальних цінностей.

Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Дії злочинця попередньо кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: