Слідом за Путіним пузо у компанії молодих чоловіків оголив і Жириновський (відео)

Слідом за Путіним пузо у компанії молодих чоловіків оголив і Жириновський (відео)

Жириновський зробив заплив к басейні разом з активістами своєї партії

У мережі з'явилося фото російського політика Володимира Жириновського під час запливу в басейні з молодими активістами очолюваної ним партії. Знімок був зроблений під час партійного святкування Дня фізкультурника 11 серпня, пише «Росбалт».

Користувачі мережі іронічно прокоментували фотографію - «Люди рятують кита, який застряг в гирлі річки. Хабаровський край, Росія».

Нагадаємо, 10 серпня тринадцятиметровий гренландський кит застряг в гирлі річки, яка витікає з озера Великого на острові Великий Шантар в Хабаровському краї РФ. Його поливали водою за допомогою пожежних помп, поки приплив не дозволив тварині виплисти у море.

Жириновському не вперше оголюється. Зокрема, подібний випадок стався у 2013 році у бані.

Нагадаємо, хазяїн Кремля Володимир Путін знову показав російському електорату верхню частину свого тулуба.

Це сталося під час риболовлі у Сибіру, фото з якої публікують російські ЗМІ. Зокрема, президент Росії цілих дві години свого часу виділив на гонитву за щукою.

Зазначимо, Путін вже неодноразово бував на риболовлі в цьому регіоні. Так, в липні 2013 року він провів вихідні в Туві і Хакасії на озері Токпак-Холь. Тоді Путін зловив щуку понад 21 кг.

Путін оголюється не вперше. Достатньо відомим є знімок, де президент РФ зображений з оголеним торсом зі спінінгом в руках та ще одне, де хазяїн Кремля сидить верхи на коні. Ці фото стали натхненням для цілого ряду пародій на Путіна.

Відомий російський поет Дмитро Биков гумористичним твором прокоментував підводне полювання Путіна на щуку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: