«Слово в слово». Депутат від БПП Мушак заявив про реєстрацію в Раді проекту земельної реформи Тимошенко

«Слово в слово». Депутат від БПП Мушак заявив про реєстрацію в Раді проекту земельної реформи Тимошенко

Депутат Олексій Мушак

Фото: Главком

У Раді зареєстровано точну копію законопроекту 2008 року

Депутати повторно зареєстрували законопроект «Про ринок землі», який є точною копією проекту закону Юлії Тимошенко від 2008 року. Про це повідомив народний депутат України від БПП Олексій Мушак, пише Цензор.нет.

«Слово в слово, кома в кому, крапка в крапку. Це точна копія того, що пропонувала Юлія Тимошенко в 2008 році. Це компроміс в такому чутливому питанні як ринок землі. Будь-який послідовний, відповідальний політик повинен підтримати бажання реалізувати свої ідеї та напрацювання. Я вірю, що таким політиком і є Юлія Тимошенко, - повідомляє Мушак, - Нашим опонентам може не подобатися пропозиції від коаліції, уряду, Президента. Тоді реалізуймо їхні ідеї та напрацювання. Адже позиція не може так кардинально змінюватися залежно від того, у владі ти або в опозиції. Я вірю, що політики повинні бути послідовними».

За його словами, депутати пропонують Юлії Тимошенко разом просувати її версію ринку землі.

«Запрошуємо Тимошенко і її команду приєднатися до авторського колективу. Більш того, вважаємо вкрай необхідним поміняти написи на агітаційних наметах «Батьківщини» із «Зупини розкрадання землі» на «За земельну реформу Тимошенко». І відповідно змінити питання, які партія «Батьківщина» планує винести на всеукраїнський референдум», - заявив нардеп..

На думку Мушака, концепція Тимошенко знайде багато прихильників серед поборників економічної свободи.

original_1

«Законопроект 7112 від 14.09.2017 або 2143 від 28.02.2008 ліберальна версія на ринку землі за всі 26 років земельної дискусії. Судіть самі. Коло покупців дуже широке - громадяни України, підприємства з українськими засновниками, будь-які іноземці, які зареєстрували юридичну особу в Україні», - заявляє Мушак.

За його словами, в законопроекті немає мінімальної ціни покупки 1 га землі сільськогосподарського призначення.

Також немає обмежень на концентрацію сільгоспземлі в одних руках.

11_02

12_01

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: