Смерть чоловіка в Кривому Озері кваліфікували як умисне вбивство, – прокуратура

Смерть чоловіка в Кривому Озері кваліфікували як умисне вбивство, – прокуратура

Раніше інцидент кваліфікувався як «перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки»

Інцидент зі смертю чоловіка в Кривому Озері кваліфікували як умисне вбивство. Про це повідомив заступник прокурора Миколаївської обл. Степана Божило, повідомляє телеканал «112 Україна».

«За даним фактом прокуратурою області було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості щодо кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 КК за фактом навмисного вбивства», – сказав Божило.

Раніше інцидент кваліфікувався за ч. 3 ст. 365 КК України – «Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки».

Нагадаємо, в ніч з вівторка на середу, 24 серпня в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області стався конфлікт між водієм таксі і 32-річним Олександром Цукерманом. На місце прибули поліцейські і затримали Цукермана. Очевидці заявили, що при затриманні правоохоронці почали бити чоловіка, який був у наручниках, а генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що у затриманого також стріляли. Внаслідок цього 32-річний чоловік помер. Медики встановили, що він загинув від вогнепального поранення. Зараз затримані шестеро поліцейських.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: