Смертельна ДТП на Чернігівщині: дев'ять підлітків в одній машині вилетіли з дороги

Смертельна ДТП на Чернігівщині: дев'ять підлітків в одній машині вилетіли з дороги
ДТП
Ілюстраційне фото

Трагедією завершився виїзд на природи гурту молоді

Страшна аварія сталася о 1:30 ночі на Чернігівщині у Льгові. Легковик під кермуванням 19-річного юнака вилетів з дороги і розбився.

«Удар сильний – прокинувся, але ще лежу. Думаю, мало хто міг тут проїхати? А тоді починають кричати дівчата. Ось тоді вже я вийшов», - каже місцевий житель Олександр Овчаренко.

За словами очевидців, в одній машині їхали одразу дев'ять осіб – молодь. Лише з переднього сидіння разом із водієм дістали трьох підлітків.

Учасники ДТП не дуже охоче розповідають про те, що сталося перед тим, як машину почало заносити. Дорослі припускають, що водій дозволив покермувати одній з дівчат. Версію про те, що у водія на колінах могла бути іще й дівчина - слідчі перевіряють. І кажуть, що в таких умовах кермувати складно було б і досвідченому водію. Цей же отримав права рік тому, а їхав вночі по неосвітленій вулиці зі швидкістю близько 80 км/год. Імовірно, різкий поворот шляху водій просто проґавив.

Від сильного удару на місці загинули ті, що сиділи попереду – водій і 15-річна дівчина. Ще четверо підлітків у лікарні, інші вже вдома.

«Вони самі не можуть розказати, де хто і як сидів. Порозпихалися в машину, хто куди, хто кому на руки. Ремені ніхто не пристібав, однозначно, тому що лобове скло було вибите головами, були волосяні частини на лобовому. Відповідно, що при ударі вони пішли вперед», - розповів старший інспектор з дорожнього нагляду Чернігівського районного відділу поліції Віктор Прядко.

У салоні авто знайшли майже порожню пляшку з-під спиртного. Діти відпочивали на природі, мали заночувати у наметах, але чомусь уночі вирішили повернутися додому. Чи вживав алкоголь водій, має встановити експертиза. 

Раніше повідомлялося, що у Києві на Голосіївському проспекті автомобіль Hyundai Getz насмерть збив жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Від удару вона померла на місці.

Нагадаємо, страшна аварія сталась у селі Мамаївці в Чернівецьккій області. В ній загинули  троє осіб та ще двоє отримали численні травми. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: