Смертельна ДТП на трасі Київ-Чоп: фура розтрощила Ford Scorpio

Смертельна ДТП на трасі Київ-Чоп: фура розтрощила Ford Scorpio
ДТП на трасі Київ-Чоп

Рятувальники «вирізали» водія з понівеченого легковика

На трасі Київ-Чоп, біля села Наталівка Новоград-Волинського району, що на Житомирщині, зіткнувся вантажний автомобіль DАF і легковик Ford Scorpio, один із пасажирів легковика загинув на місці ДТП.

Як повідомляє прес-служба правління ДСНС в Житомирській області, трьох пасажирів і водія Ford госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості.

«На проїжджій частині автодороги сталося зіткнення вантажного автомобіля DАF з легковиком Ford Scorpio. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водія легковика затиснуло конструкціями транспортного засобу. Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць деблокували потерпілого з понівеченого авто та передали до рук медиків, які вже теж знаходилися на місці ДТП», - йдеться у повідомленні.


Водія легковика та ще 3-х пасажирів легковика – чоловіка, жінку та 11-місячну дитину, з травмами різного ступеню тяжкості, госпіталізували до міськрайонного територіального медичного об’єднання м. Новоград-Волинський.

«Ще один пасажир Ford Scorpio, який знаходився біля водія, загинув на місці пригоди», - зазначили в прес-службі ДСНС.

2_02

1_05

Нагадаємо, 3 грудня у Дніпропетровській області сталася смертельна ДТП за участю фури та маршрутного мікроавтобуса. На місці аварії загинули 5 пасажирів.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: