Смертельний алкоголь забрав життя уже 66 людей

Смертельний алкоголь забрав життя уже 66 людей

У крові 47 померлих виявлено метанол

Станом на 17:00 п'ятниці, 21 жовтня, в Україні зареєстровано 143 випадки отруєння фальсифікованим небезпечним алкоголем, із них завершилися летально – 66. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держспоживслужба).

За оперативним повідомленням Головного управління Держспоживслужби в Миколаївській області, зареєстровано випадок смерті жителя Миколаєва, якого 18 жовтня госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні швидкої допомоги з діагнозом «отруєння сурогатним алкоголем». «Загалом в області від сурогатів алкоголю отруїлися та померли шість осіб», - йдеться в повідомленні.

Крім того, за оперативним повідомленням ГУ Держспоживслужби в Харківській області, станом на 21 жовтня, загальна кількість випадків отруєння фальсифікованим алкоголем в області становить - 97, із них завершилися летально - 50. За даними судово-медичної експертизи, в Харківській області метиловий спирт виявлено в крові 41 померлого.

За оперативними повідомленнями територіальних органів Держспоживслужби в Донецькій, Луганській, Житомирській, Запорізькій та Дніпропетровській областях нових випадків отруєнь сурогатами алкоголю не зареєстровано (отруїлися 40 осіб, із них померли - 10).

Згідно з результатами судмедекспертизи, в крові 47 померлих виявлено метанол (Харківська область - 41, Миколаївська область - 5, Житомирська - 1)», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у четвер, 20 жовтня, повідомлялося про 65 жертв небезпечного алкоголю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: