«Сміттєвий колапс у Львові: Березюк розповів, за яких умов припинить голодування

«Сміттєвий колапс у Львові: Березюк розповів, за яких умов припинить голодування
Олег Березюк на Банковій (Фото: Ян Доброносов, Facebook)

Березюк розповів, що лише минулого літа мав особисту розмову протягом 2,5 годин із президентом щодо проблем із львівським сміттям

Соратник Садового, лідер фракції «Самопоміч» у парламенті, нардеп Олег Березюк в інтерв’ю «Главкому» розповів, за яких умов він припинить голодування, яке він оголосив сьогодні через через ситуацію зі сміттям у Львові.

«Це залежить від президента та прем’єра, - наголосив Березюк. - Вони мають перестати знущатися з людей. Вони - грамотні менеджери. Вони знають, що треба зробити».

Він  також зазначив, що це суто його власна  ініціатива і він не знав на початку,  чи долучаться до «голодної» акції однопартійці (як стало відомо пізніше, колеги Олега Березюка з «Самопомочі» прийшли підтримати лідера своєї фракції, який голодує під Адміністрацією президента. - «Главком»).

Березюк розповів про реакцію лідера «Самопомочі» Андрія Садового щодо рішення про голодування: «Він був заскочений. Ми з ним мали коротку розмову, будемо ще говорити. Але я - доросла людина, приймаю власні рішення».

Він додав, що минулого літа мав особисту розмову протягом 2,5 годин із президентом щодо проблем із львівським сміттям. «Я мав кілька розмов із прем’єром. Минулого тижня переписувався з прем’єром, бо не розумів, навіщо говорити таку відверту неправду і яку перспективу вона має. В особистих розмовах нам кажуть: допоможемо, все знаємо, треба постаратися. Це просто цинізм», - резюмував Березюк.

Як повідомлялося, станом на 18 червня у Львові назбиралося понад 8,5 тонн відходів, які нікуди вивезти.

Нагадаємо, 12 червня міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що міська комісія звернулася до уряду з проханням оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: