Сміттєвий колапс у Львові: ще є 156 переповнених майданчиків

Сміттєвий колапс у Львові: ще є 156 переповнених майданчиків

Загалом не вивезено ТПВ зі 161 майданчика

Станом на 09:00 неділі, 29 січня, у Львові є ще 156 переповнених майданчиків ТПВ. Загалом не вивезено ТПВ з 161 майданчика, повідомляє Zaxid.net.

Загалом у Львові 1222 сміттєві майданчики, які обслуговують 6 компаній-перевізників: ТзОВ «ДВ-Екосвіт» (202 майданчики), ТзОВ «Санком-Львів» (174), ТзОВ «СпецавтотрансЛьвів» (248), ТОВ «AVE Львів» (327), ЛКП «Львівспецкомунтранс» (204) та ТзОВ «Грінера-Україна» (65).

Як писав «Главком», прем’єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що Львову передадуть земельну ділянку для облаштування нового полігону для твердих побутових відходів та будівництва комплексу з переробки сміття.

Львову передали земельну ділянку у Яворівському районі площею 12,5 га для облаштування нового полігону для складування твердих побутових відходів. Відповідне рішення було прийняти у п’ятницю, 27 січня, на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій ЛОДА.

Проблеми з вивезенням сміття зі Львова виникли після того, як у селі Великі Грибовичі Жовківського району, на території сміттєзвалища, виникла пожежа.

Читайте також матеріал «Главкома» Дебати на смітнику. Як Гройсман «рятував» Львів і знищував Садового

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: