СНІД «косить» бойовиків «ДНР»: друга смерть за місяць

СНІД «косить» бойовиків «ДНР»: друга смерть за місяць
Російські найманці

У Центральній районній лікарні н.п. Новоазовськ від СНІДу помер російський військовослужбовець

Серед особового складу російсько-терористичних військ на Донбасі продовжують виявляти військовослужбовців, хворих на СНІД. Про це повідомляє група «Інформаційний спротив».

«Продовжують фіксуватися факти наявності серед особового складу «9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (ошмсп мп)» (Новоазовськ, «1 АК ДНР») військовослужбовців, хворих на СНІД. Так, у Центральній районній лікарні н.п. Новоазовськ, від СНІДу помер «військовослужбовець» «1-го мотострілецького батальйону 3-ї мотострілецької роти 9 ошмсп мп» Ладовський В.С.», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за останній час це вже другий підтверджений факт смерті військовослужбовців «1 АК ДНР» від СНІДу. Раніше у військовому госпіталі на базі Центральної районної лікарні м. Ясинувата помер від СНІДу військовослужбовець Поролян А.М.

Як повідомлялося, в Єкатеринбурзі (Росія) офіційно оголошено епідемію вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ). У місті зареєстрували 26 693 випадки ВІЛ-інфекції. Іншими словами, ВІЛ-інфіковано 1,8% населення, або майже кожного 50-го жителя міста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: