Собчак розповіла, за якої умови може знятися із президентських виборів в РФ

Собчак розповіла, за якої умови може знятися із президентських виборів в РФ
Ксенія Собчак та Олексій Навальний

Собчак не хоче розбивати «єдиний демократичний фронт»

Журналістка та російський опозиційний діяч Ксенія Собчак, яка у середу оголосила про намір брати участь у президентських виборах у РФ, готова зняти свою кандидатуру на користь Олексія Навального.

Про це вона повідомила в ефірі телеканалу «Дождь».

«Якщо йому вдасться натиснути на владу і домогтися реєстрації, я готова обговорювати варіанти подій аж до зняття кандидатури. Я знімуся на його користь. Не буду розбивати єдиний демократичний фронт », - сказала Собчак.

Вона додала, що радилася з Навальним до прийняття рішення про участь у виборах.

«Я абсолютно впевнена, що коли Олексій зможе це коментувати, він обов'язково заявить про свою підтримку, тому що це та ідея, з якою він сам виступав довгий час. І власне, бойкотувати «Єдину Росію» і голосувати за будь-якого кандидата, крім «Єдиної Росії», - сказала Собчак

Як повідомляв «Главком», 18 жовтня російська телеведуча Ксенія Собчак оголосила про висунення своєї кандидатури на вибори президента РФ 2018 року. Одночасно з цим запрацював сайт «Ксенія Собчак – кандидат «проти всіх», на якому розміщено відеозвернення з кухні.

На початку вересня газета «Ведомости» написала, що Володимиру Путіну на вибори шукають жінку, яка стане таким собі «спаринг-партнером»; в якості «ідеального варіанту» згадувалася Собчак. Тоді сама телеведуча назвала себе «незалежною» людиною і написала: «Мало того, що я ще нікуди не йду - мене вже намагаються виставити маріонеткою адміністрації президента».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: