Сьогодні центр Києва знову перекриють (схема)

Сьогодні центр Києва знову перекриють (схема)

Рух транспорту в центрі Києва обмежать 28 липня з 12:00 до 13:30

Сьогодні, 28 липня, в центральній частині Києва буде обмежено рух усіх видів транспортних засобів. Це пов’язано з проведенням заходів, присвячених відзначенню чергової річниці хрещення Київської Русі-України, повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації.

Так, рух транспорту обмежать 28 липня з 12:00 до 13:30 на бульв.і Тараса Шевченка (на відрізку від будинку № 20 до будинку № 14), вул. Володимирській (від будинку № 56 до площі Софійської), Володимирському проїзді.

На час обмеження руху внесено зміни у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях курсування яких проходить через місця проведення заходів.

7_15

Нагадаємо, сьогодні православні віряни відзначають День хрещення Київської Русі - України і день пам’яті князя Володимира - хрестителя Київської Русі.

Українська православна церква Київського патріархату проведе хресний хід до пам'ятника рівноапостольному князю Володимиру на Володимирській гірці, де буде звершено молебень за Україну. Початок хресного ходу близько 12:00.

У четвер, 27 липня, відбувся хресний хід вірян Української православної церкви Московського патріархату.

Раніше повідомлялося, що з 27 липня по 30 липня рух у центрі столиці перекриють у зв’язку із заходами з нагоди річниці хрещення Київської Русі-України.

Так, у Києві 27-28 липня з нагоди Дня хрещення Русі відбуватимуться святкові заходи.

Читайте також матеріал «Главкома» Конвертація Бога. Чому українські політики так люблять ходити до церкви


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: