Сьогодні російсько-окупаційні війська 35 разів відкривали вогонь

Сьогодні російсько-окупаційні війська 35 разів відкривали вогонь

Більшість випадків порушення режиму тиші - з важкого озброєння

У вівторок, 18 жовтня, з опівночі і до 18 години вечора в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 35 обстрілів з боку російсько-окупаційних військ. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, на Маріупольському напрямку ворог 30 разів відкривав вогонь по позиціях Збройних Сил України, більшість із яких з важкого озброєння.

«В районі Лебединського порушення режиму тиші відбулись зі ствольної артилерії калібру 122 мм, в Широкіному та Водяному окрім 122 калібру ворог застосовував артилерію калібру 152 мм, а в напрямку захисників Талаківки і Красногорівки – кулемети великого калібру, вогонь БМП, гранатомети та стрілецьку зброю», - інформує штаб.

На Луганському напрямку сталися 4 збройні провокації. «Зокрема, з мінометів калібру 120 мм в районі Новозванівки, в Кримському - зі стрілецької зброї та гранатометів», - повідомляє прес-центр.
На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська 1 раз обстріляли сили АТО в Авдіївці, застосувавши при цьому одночасно цілий арсенал зброї малого калібру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: