Сьогодні суд продовжить розгляд апеляції на арешт Єфремова

Сьогодні суд продовжить розгляд апеляції на арешт Єфремова

Єфремов оскаржив свій арешт до 24 листопада

У понеділок, 10 жовтня, Апеляційний суд міста Київ продовжить розгляд апеляційної скарги, поданої в інтересах екс-голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова.

«Апеляційний суд міста Києва продовжить розгляд скарги на арешт колишнього депутата Верховної Ради, екс-лідера парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова», - йдеться у повідомленні суду.

Нагадаємо, на останньому засіданні, яке відбулося 3 жовтня, суд відклав розгляд апеляційної скарги, поданої в інтересах Єфремова, у зв’язку із перебуванням судді-доповідача на лікарняному.

Єфремов підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.3 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ч.1 ст.258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Читайте також статтю «Главкома» Єфремов по телефону тиснув на слідство, а у його сина знайшли 33 млн франків у Швейцарії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: