Сьогодні суд розгляне апеляцію на запобіжний захід для сина Шуфрича

Сьогодні суд розгляне апеляцію на запобіжний захід для сина Шуфрича
Нестор Шуфрич-молодший у суді

Прокурор вважає, що запобіжний захід у вигляді особистої поруки не здатен забезпечити належну поведінку сина нардепа

Апеляційний суд Києва сьогодні розглядатиме скаргу столичної прокуратури, яка наполягатиме, що запобіжний захід у вигляді особистої поруки не здатен забезпечити належну поведінку Нестору Шуфричу-молодшому, який скоїв ДТП.

Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

«Суд першої інстанції обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді особистої поруки. Прокурор наполягав на домашньому арешті», - нагадала вона.

«В апеляційній скарзі прокурор серед іншого зауважив, що не вважає особисту поруку тим запобіжним заходом, який здатен забезпечити належну процесуальну поведінку підозрюваного», - сказала Максимець.

Судове засідання має розпочатися сьогодні, 7 вересня, о 10:20.

Раніше повідомлялося, що суд відпустив Шуфрича-молодшого на поруки батька.

На Шуфрича-молодшого поклали низку зобов'язань: прибувати на виклики прокурора та слідчих, повідомляти про зміну місця проживання, здати документи для виїзду за кордон.

Прокуратура просила суд призначити Шуфричу цілодобовий домашній арешт, щоб він не зміг уникати слідчих дій і впливати на свідків.

Нагадаємо, 26 серпня Нестор Шуфрич-молодший на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалого з численними травмами було госпіталізовано.

Постраждалому першу допомогу надав син головного рабина України Моше-Реувена Асмана Мендель Асман.

Як заявив народний депутат Антон Геращенко, синові нардепа Нестора Шуфрича щодо відкритої проти нього статті можуть призначити умовне позбавлення волі через відсутність проблем з законом і судимостей раніше.

Також стало відомо, що до лікарні у Києві прибули ізраїльські медики, які лікуватимуть потерпілого у ДТП, яке скоїв Нестор Шуфрич-молодший

У мережі були опубліковані відео з місця дорожньо-транспортної пригоди.

29 серпня поліція оголосила підозру Нестору Шуфричу-молодшому.

Читайте також інтерв’ю «Главкома»: Мендель Асман, який врятував постраждалого від наїзду сина Шуфрича: В Ізраїлі у кожній третій автівці лежить сумка першої допомоги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: