Сьогодні власнику будинку для літніх людей у Літочках буде оголошено про підозру

Сьогодні власнику будинку для літніх людей у Літочках буде оголошено про підозру

У справі допитано понад 26 осіб, свідки та родичі

Власнику будинку для літніх людей у Літочках Броварського району Київщини, у якому сталася пожежа, Олегу Дмитренку сьогодні повідомлять про підозру. Про це в ході брифінгу заявив в. о. начальника ГУНП у Київській області Дмитро Головін.
«В ГУ Нацполіції Київської області було відкрито кримінальне провадження за статтею 270 ч. 2 КК «Порушення встановлених правил пожежної безпеки». Термін за дане порушення - від 3 до 8 років позбавлення волі. У даний час можу сказати, що призначено понад 25 експертиз. На 9 ранку сьогоднішнього дня було допитано понад 26 осіб, свідки та родичі. Проводять обшуки, вилучені документи на вивчення, це договори й медичні книжки. Сьогодні громадянину Дмитренку буде оголошено про підозру за ст. 270 ч. 2, сьогодні або завтра ми будемо звертатися до суду для обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою», - заявив Головін, якого цитує 112.ua.
Нагадаємо, пожежа в притулку для літніх людей у Літочках виникла вночі 29 травня близько 3:43. Рятувальникам удалося врятувати 18 людей із 35, які перебували в будівлі. П'ятеро людей з опіками різних ступенів важкості перебувають у лікарні. На місці пожежі виявлено тіла 17 осіб. У Київській області оголошено жалобу за жертвами трагедії.
У ході розслідування було встановлено, що в цьому будинку приватний підприємець організував проживання осіб похилого віку без дозвільних на це документів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: