Соратниця Саакашвілі роздивилася, що у Гройсмана нема політичної волі

Соратниця Саакашвілі роздивилася, що у Гройсмана нема політичної волі

Марушевська підкреслила, що не бачить себе на посаді керівника регіональної митниці при існуючому керівникові Насірову

Керівник Одеської митниці Юлія Марушевська розповіла в інтерв’ю «Главкому», що є тиск з боку керівника Державної фіскальної служби, є відсутність політичної волі у прем’єр-міністра щось робити.  

«Очевидно, що довго там пропрацювати не вдасться: є тиск з боку керівника Державної фіскальної служби, є відсутність політичної волі у прем’єр-міністра щось робити. А сьогодні я мушу закінчити ті справи, які почала», - сказала Марушевська.

За її словами, вона вже отримала чотири догани.

«Це триває фактично вісім місяців (тиск). Постійні догани, обвинувачення. Вже чотири догани було і минулого тижня я отримала листа про невідповідність займаній посаді. По суті, за це мали б звільняти, але оскільки наші чиновники-крадії трішки боягузливі, звільняти не вдається. Але виписувати якісь постійні акти, влаштовувати постійні перевірки… Окрему кімнату у нас для них зробили просто», - розповіла керівник Одеської митниці.

Вона зазначила, що мала зустрічатися з прем’єр-міністром щодо постанови про запуск пілотного проекту на Одеській митниці (запуску «єдиного вікна»), але ця зустріч багато разів переносилася.

Марушевська підкреслила, що не бачить себе на посаді керівника іншої регіональної митниці  при існуючому керівникові Насірову.

«Ні. Працювати при існуючому керівникові Насірову?! Вибачте, керівники усіх регіональних митниць написали на мене листа, обвинувачуючи в тому, що я не відповідаю високим стандартам митників», - резюмувала керівник митниці.

Як повідомлялося, 7 листопада на скликаній прес-конференції Саакашвілі заявив, що вирішив подати у відставку.

Серед головних претендентів на посаду голови Одеської ОДА ЗМІ називаютьершого заступника глави фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка і першого заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука.

Прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що її шеф подав усі документи на звільнення з посади голови Одеської обласної державної адміністрації.

Президент Петро Порошенко 8 листопада після переговорів із президентом Словенії Борутом Пахором заявив, що сподівається, що «уряд підтримає його (Саакашвілі. – Ред.) рішення про відставку з посади голови облдержадміністрації, якщо він вирішив зайнятися політичною активністю». 9 листопада уряд схвалив відставку Саакашвілі.

Детальніше читайте в інтерв'ю Марушевської «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: