Сорос назвав бомбардування Путіним Алеппо катастрофою історичного масштабу

Сорос назвав бомбардування Путіним Алеппо катастрофою історичного масштабу
Сорос: Гуманітарну катастрофу в сирійському Алеппо влаштували Путін з Асадом
Фото jewspace.org

Фінансист сподівається, що громадська думка вплине на Путіна і покладе край його злочинам у Сирії

Відомий фінансист Джордж Сорос звернувся до росіян і світової спільноти із закликом вплинути на президента РФ Володимира Путіна в питанні воєнної кампанії в Сирії. Про це йдеться на його сайті.

За словами Сороса, гуманітарну катастрофу в сирійському Алеппо влаштували Путін з Асадом, чиї літаки бомблять мирне населення. «Світ є свідком гуманітарної катастрофи історичного масштабу. Це відбувається в Сирії. Її здійснює Володимир Путін за підтримки свого протеже Башара Асада. Російські літаки бомблять цивільне населення Алеппо, друге за величиною місто країни, щоб допомогти сирійським урядовим військам на землі...» – йдеться в заяві Сороса.

Фінансист сподівається, що громадська думка вплине на Путіна і покладе край його злочинам у Сирії. «Я звертаюся до народів Росії, Європи і решти світу не сидіти склавши руки, а висловити своє обурення», – резюмував Сорос.

Як повідомлялось, міністерство надзвичайних ситуацій РФ планує побудувати укриття, яке має «захистити жителів столиці у випадку ядерної війни».

Читайте також статтю «Главкома» «Самотність деспота. Навіщо Путін відроджує МДБ»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: