Спецоперація у Миколаєві: затримано п’ять осіб разом із «Мультиком»

Спецоперація у Миколаєві: затримано п’ять осіб разом із «Мультиком»
Лідер злочинної організації Михайло Тітов, відомий у кримінальному середовищі як «Мультик»

Затримані особи підозрюються у створенні злочинної організації, яка майже 10 років займалася погрозами вбивством, позбавленням волі людей, рекетом, рейдерством, автоугонами, привласненням майна та державних коштів

В результаті проведення у Миколаєві ряду слідчих дій за участю спецпідрозділів правоохоронних органів затримано п’ять осіб, у тому числі лідера злочинної організації. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook генеральний прокурор Юрій Луценко.

«В результаті спільної операції ГПУ з «К» СБУ в Миколаєві затримано 5 осіб, в тому числі - лідера стійкої злочинної організації Тітова, відомого в кримінальному середовищі як «Мультик», - написав він.

Луценко повідомив, що ці особи підозрюються у створенні злочинної організації, яка впродовж 2008-2017 рр. займалася погрозами вбивством, позбавленням волі людей, рекетом, рейдерством, автоугонами, привласненням майна та державних коштів. 

«При цьому члени ОЗУ встановили контроль за діяльністю політичних партій та вплив на прийняття рішень посадовими особами органів державної влади і місцевого самоврядування, підтримували стійке ієрархічне об’єднання у місцях позбавлення волі Миколаївської області», - зазначив Луценко.

«Як я і обіцяв - на території Миколаївщини про мультик мають згадувати лише діти перед сном», - додав жартома  генпрокурор.

Нагадаємо, раніше видання «Новости-N» з посиланням на джерело в прокуратурі повідомило про обшуки, які, зокрема, проходять у депутатів міської ради від Опозиційного блоку Ігоря Дятлова, Ігоря Копійки, Андрія Яковлєва, Світлани Ласурії, підприємців Олексія Пелипаса і Владислава Чайки. Також йде обшук у Михайла Тітова, відомого під кличкою «Мультік».

Пізніше, інформацію про обшуки підтвердила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

У прокуратурі Миколаївської області повідомили, що обшуки проводяться у рамках кримінальних проваджень та спрямовані на протидію злочинної діяльності у сфері заволодіння бюджетними коштами, вимагання, рейдерства, погроз вбивством та інших тяжких злочинів. 

Читайте також статтю: «Чорна бухгалтерія – 2». Опозиційний блок фінансують власники фіктивних компаній

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: